Kérdése van? Hívjon minket! +36309535485

Rockna Wavedream Network Transport
Rockna Wavedream Network Transport
3 999 000 Ft

Rockna Wavedream Network Transport

Rockna Wavedream Network Transport
Wavedream NET
A Wavedream NET egy egyedülálló termék, amely egy nagy teljesítményű audioszervert és egy legújabb generációs, memória alapú CD-átvitelt egyesít. Egyetlen gépről élvezheti a CD-gyűjteményt, a belső tárhely lejátszását vagy a legújabb streamelési élményt. A NET természetesen a legjobb kiegészítő forrás a Wavedream DAC számára a HDlink(I2S) kapcsolaton keresztül.

A NET egy erős digitális audiomag köré épül, amely az összes hangadatot egy nagy RAM-pufferbe továbbítja. Az audió adatok egy ultraalacsony fáziszajú masterórajel után ki vannak iktatva, így a készülék az ideális forrás közelébe kerül. Az erős FPGA motor exkluzív módban gondoskodik a lemezlejátszásról, amelyet a szerveroldal teljesen elválaszt. Ezenkívül az FPGA nagyszámú DSP egységet tartalmaz, amelyek nagyon hatékonyak lehetnek az audio folyamok valós idejű feldolgozásakor, így rengeteg feldolgozási energiát takarítanak meg a szerveroldali CPU-tól.

SZOFTVER JELLEMZŐI

A WDNET szoftvercsomag az audioszolgáltatások dinamikus gyűjteménye. Egy egyszerű és egyértelmű webes felületen keresztül vezérelhetők, amely telefonról/táblagépről vagy helyi számítógépről is elérhető. Jelenleg a következő szolgáltatások támogatottak:

1. Roon Server – ajánlott vezérlőalkalmazás: Roon távirányító
2. MPD szerver – ajánlott vezérlőalkalmazás: MPD vezérlés, MPDroid
3. Upnp/DLNA
4. Airplay
5. HQplayer NAA
6. Lemez rippelés – FLAC, WAV, MP3 a helyi tárhelyen

FRISSÍTÉSI FUNKCIÓ

A digitális hang egy nagyon dinamikus terület, amely néhány hónap alatt gyorsan fejlődhet. A webszerver felület a szolgáltatásokkal együtt egyszerűen frissíthető.
3 999 000 Ft
Adatok
Cikkszám
ro103