Acoustic Zen

Beszéljünk az első benyomásainkról .

Beszéljünk az első benyomásainkról .

Részletek az Acoustic Zen termékekről
Tovább >>
Amit az ACOUSTIC ZEN cégről tudni érdemes

Amit az ACOUSTIC ZEN cégről tudni érdemes

Amennyiben az ördög a részletekben rejtőzik, akkor a készülékek összekötésére használt kábelekben van Belzebúb rezidenciája. Nem egyszerű a kábelek tesztelése sem, de még nagyobb bajban van otthon az audiofil vásárló: A boltban varázslatosan szóló kábel fabatkát sem ér az otthoni rendszer-ben, s kezdheti elölről...

Robert Lee tulajdonos, cégvezető

Az Acoustic Zen Technologies a zeneileg lehető legpontosabb jeltovábbításra vonatkozó legkifi-nomultabb kutatás céljából jött létre. A vállalkozás legfőbb célja, hogy az eddigieknél jobb kábel-fajtákkal és anyagokkal jelenjék meg az audió piacon. A társaság a lehető legtökéletesebb és leg-finomabban megmunkált anyagok felhasználásával forradalmian új tervezési megoldásokkal fen-séges és csúcsteljesítményű termékeket hozott forgalomba.
Az Acoustic Zen kábeleket a legendás hírnévnek örvendő Robert Lee tervezi. Mindegyik kézzel készül Kalifornában és úgy gyártjuk azokat, hogy akár a legkifinomultabb audió-videó rendsze-reknek is méltó kiegészítői lehessenek. Az Acoustic Zen összekötő kábelek, digitális és hangszó-rókábelek, valamint a hálózati kábelek az elérhető legfinomabb anyagokból (99,99997 %-os tisztaságú tiszta ezüst és réz) készülnek kézi gyártással. A precíz zenei megszólalás, a rendkívüli dinamika, a maximális akusztikai transzparencia és a színpadkép hihetetlenül precíz leképezése volt és maradt az elsődleges cél a tervezésük során. Mindegyik Acoustic Zen kábelt a háromszoros szabadalommal védett finomhangolási eljárással nemesítjük, ezzel a megoldással mindegyik ká-belt az adott audió, vagy házimozi alkalmazáshoz hangolhatjuk. Kétségtelenül igaz, hogy bármely rendszeren javít, ha Acoustic Zen kábelt használ hozzá, s jelentősen fokozza a zeneszerető hall-gatók számára a tiszta zene élvezetét.
Mindössze egyetlen cég lebeg a szemünk előtt az Acoustic Zennél: Hogyan tehetjük ügyfeleink számára még élvezetesebbé a zenehallgatást? Éppen ezért keressük mi folyamatosan az Acoustic Zen cégnél:

"A ZENÉT .. KOMPROMISSZUM NÉLKÜL!"
Tovább >>