Kérdése van? Hívjon minket! +36309535485

 MWA-RC mágneses hullámelnyelő RCA sapkák / 6db
MWA-RC mágneses hullámelnyelő RCA sapkák / 6db
4 990 Ft

MWA-RC mágneses hullámelnyelő RCA sapkák / 6db

 MWA-RC mágneses hullámelnyelő RCA sapkák / 6db
Sendust ötvözet lapos fémpor
Az MWA elektromágneses hullámok elnyelő anyaga, amely az MWA-RC felső felületéhez van rögzítve, egy "Sendust Alloy" anyagot tartalmaz, amely erős zajelnyelő képességgel rendelkezik anélkül, hogy befolyásolná a hangminőséget vagy a képeket. A Sendust ötvözet (SENDUST) egy régi, de új anyag, amelyet Sendaiban fejlesztettek ki az 1930-as években. Ez egy tisztán hazai ötvözet, amely Al-ból, Fe-ből és SiO2-ból áll, nagy mágneses veszteséggel. Ezt a Sendust ötvözetet lapos alakú porrá dolgozzák fel, magas elektromágneses hullámelnyelő képességgel, és miután a por felületén oxidfilmet képezve biztosítják a szigetelést, hozzáadják az alapanyaghoz. Alapanyagként speciális polietilén gumit használnak. A maximális elektromágneses hullámelnyelési teljesítmény a lapos alakú Sendust ötvözetpor egyenletes és párhuzamos orientálásával érhető el a polietilén alapú speciális gumiréteggel.

MWA_MATERIAL.jpgmwa_graf.jpg


Az MWA-RC elektromágneses hullámelnyelő lapja megegyezik az MWA-100S specifikációival.

Könnyen használható, csak csatlakoztassa az RCA jack nyílásába
Az „MWA-RC” egy egyszerű specifikáció, amelyet csak egy audio- vagy AV-eszköz RCA-csatlakozójába kell helyezni, és háromszorosan blokkolja a port, a rezgést és a zajt. A közepes keménységűre hangolt polipropilén kupak elnyomja az RCA aljzatokra átvitt rezgéseket, és javítja a hang zavarosságát. A kupak tetejére erősített Sendust ötvözet alapú elektromágneses hullámelnyelő anyag erősen blokkolja az RCA aljzatba beugró zajkomponenst, Joule hővé alakítja és kioltja. Ezenkívül kizárja a por és a nedvesség behatolását az RCA aljzatba, megelőzve az elektróda károsodása és a rossz érintkezés okozta problémákat.

Az "MWA-RC" többszöri használata fokozza a hatást. Ezenkívül a hagyományos fém rövid érintkezők csak bemeneti aljzatokhoz használhatók a rövidzárlati problémák elkerülése érdekében. Bár kimeneti csatlakozókhoz nem lehetett használni, az "MWA-RC" gyantából készült, így nem áll fenn a rövidzárlat veszélye, bemeneti és kimeneti csatlakozókhoz egyaránt használható.
4 990 Ft
Adatok
Cikkszám
Oy12