Kérdése van? Hívjon minket! +36309535485

Oyaide C-029 IEC
Oyaide C-029 IEC
28 900 Ft

Oyaide C-029 IEC

Oyaide C-029 IEC

Az Oyaide C-029 alapanyaga sárgaréz.

A C-029 felületét is KÉTSZER alaposan polírozzák.

Az Oyaide C-029 testéhez az Oyaide a nagy sűrűségű PBT-t választotta, 30% üvegtöltőanyaggal keverve. Ezt a kombinációt a merevség, a hőstabilitás maximalizálására és a nagy rezonancia-abszorpció biztosítására használták. A külső burkolat polikarbonát.

Tapasztalataink szerint és vásárlóink ​​visszajelzései alapján az Oyaide C-029 dugós váltóáramú csatlakozó a belépő szintű AC csatlakozók fölé illeszkedik.

Specifikáció lent:

Test – 30%-ban üveggel töltött PBT kiváló megmunkálhatósággal és kiváló elektromos szigetelést biztosít. A P-029/C-029 rendkívül merev teste hatékonyan csillapítja a nagy sebességű rezgéseket. Minden csavar, amelyet eredetileg a P/C sorozathoz terveztek, rendkívül merev rozsdamentes acélból készül, amely nem mágneses anyag. Ezenkívül a kábelt nem lehet 30 kg-nál kisebb erővel leválasztani a csatlakozóról, ami jelentős biztonsági funkció.
Rozsdamentes csavarok – A P/C sorozatú csavarok mindegyike rendkívül merev rozsdamentes acélból készül, így a csavarfej nem esik össze, még akkor sem, ha túl nagy erőt ad nekik. Ezen túlmenően, mivel nem mágneses anyag, segít elérni a magas S/N arányt anélkül, hogy a csatlakozó része felmágnesezne.
Külső burkolat – A P/C sorozat külső burkolata PC-ből (polikarbonátból) készül a merevsége és keménysége miatt. Kiváló mechanikai szilárdsága révén segít az apró rezgések csillapításában, gyors reagálásban és csökkenti a torzulásokat.


Japánban készült, Oyaide
28 900 Ft
Adatok
Cikkszám
Oy20