Kérdése van? Hívjon minket! +36309535485

Oyaide BR-12 lemezalátét
Oyaide BR-12 lemezalátét
31 900 Ft

Oyaide BR-12 lemezalátét

A BR-12 egy butil gumi lemezjátszó szőnyeg, amely csökkenti a tányér vibrációját, hogy javítsa a bakelit kollekció hangzását.

Most az Oyaide számos butilgumi keverék tesztet végzett, és azt találták, hogy javítja a BR-ONE rezgéscsillapítását, mivel a volfrám az az anyag, amely javíthatja a hangminőséget. Azt is megállapították, hogy az MJ-12 elkeskenyedő formája és rajta lévő hangolólyuk elrendezési mintája gumi anyaggal is hatékony.

Ezeket az eredményeket figyelembe véve a tervezés során az Oyaide kifejlesztett egy új lemezjátszót, a BR-12-t. A BR-12 egy rezgéscsillapító butilgumi lemez, amely az MJ-12, a Pyaide alumínium lemezjátszó lapja után veszi kúpos alakját és hangolófurat-elrendezését. A nagy súrlódású butil-guminak köszönhetően kiváló tapadást és kiváló érintkezést biztosít a vinillemezzel, hogy elkerülje a csúszást még akkor is, ha nagynyomású tollal használják.

A középponttól a kerületig 1,0 fokos megemelt szögű kúpos. Kijavítja a bakelit lemez vetemedését azáltal, hogy a gumilap szorosan hozzátapad. Ezután a ceruza mozgása stabil lesz a horony nyomon követéséhez. A kúpos lapon 18 hangolási lyuk található, ez nagyobb mértékben járul hozzá a hangminőség javításához. A lyukak ujjtámaszként is működnek a 10 hüvelykes vagy EP lemezek eltávolításakor. Átmérője 294 mm-re készült, hogy könnyen eltávolítható legyen az LP lemez (300 mm). Vastagsága 5 mm

Tartozik hozzá egy nagyon szép Strobo tárcsa és túlnyúlásmérő is.

Japánban, az Oyaide által gyártott
31 900 Ft
Adatok
Cikkszám
Oy3