Kérdése van? Hívjon minket! +36309535485

Oyaide P-046e Schuko dugó
Oyaide P-046e Schuko dugó
56 900 Ft

Oyaide P-046e Schuko dugó

Oyaide P-046 UL csatlakozó

Az Oyaide P-046e dezoxidált foszforbronz, palládiummal bevonva arany felett.

A Gold karaktere hozzáadott lendülettel és hűvösebb, frissebb érzéssel.

Ezek a dugók nem csupán kiváló minőségűek. Minden lehetséges lépést megtettünk annak érdekében, hogy elérjük a valódi „State of Art”. Minden Oyaide termék közvetlen felügyeletünk alatt készül, a legmagasabb és legszigorúbb szabványok szerint. Mivel a kis eltérések is meghibásodáshoz vezethetnek, az alkatrészeket gondosan választják ki, hogy biztosítsák a könnyű összeszerelést, kezelést és különösen a biztonságot. Az anyagokat a kiváló hangminőség, a tartósság és a megbízhatóság érdekében választották ki. A célok eléréséhez a költség másodlagos szempont. A szükségtelen dekoráció és bonyolultság elkerülése érdekében büszkék vagyunk arra, hogy ezeket a nagy értékű termékeket kínáljuk a zenehallgatás örömére.

A szupervastag (1,5 mikron) 24K aranyozást közvetlenül a tartály és a penge polírozott felületére visszük fel, majd kétszer újra polírozzuk. Utolsó palládium (0,3 mikron) bevonatot alkalmazunk, és ismét kétszer polírozzuk.

A bevonatanyagok minősége és választéka drámaian megváltoztatja a hangzást. Ahol a ródium tisztán és merészen szól, az arany melegen, tágasan és fényűzően, a Gold Palladium pedig tiszta, élénk és kiterjedt. A három közül bármelyik messze meghaladja a szabványos "audiofil" minőségű csatlakozókat. Önön múlik, hogy melyik Oyaide csatlakozó felel meg leginkább ízlésének és rendszerének.

Szupervastag (1,5 mikron) 24K aranyozás közvetlenül a tartály és a penge polírozott felületén. Ismét polírozzuk (kétszer) a 24K aranyozott felületen, majd alkalmazzuk a végső Paradium bevonatot (0,3 mikron). A bevonat kombinációja és vastagsága jelenti a végső hangkaraktert. A polírozási folyamat minősége befolyásolja a hangminőséget. Ennek a bevonatnak a kombinációja élvezetes tónust kölcsönöz.

Japánban készült, az Oyaide cég.
56 900 Ft
Adatok
Cikkszám
Oy31