Kérdése van? Hívjon minket! +36309535485

Oyaide Genesis RCA dugók (4 csomag)
Oyaide Genesis RCA dugók (4 csomag)
99 900 Ft

Oyaide Genesis RCA dugók (4 csomag)

Oyaide Genesis RCA dugók (4 csomag)

A Genesis a mi (Oyaide) eredeti RCA dugónk, az új befogópatronos befogóeszközzel kiegészítve. Ez az újonnan továbbfejlesztett befogópatronos szerkezet, amely a hüvely alsó közepén van elhelyezve, a külső hüvelytől való függetlensége révén biztonságos tartást biztosít a csatlakozórészhez. Ráadásul a csavarrészen lévő nagy viszkozitású zsír bevonat miatt még soha nem érezhette ilyen egyenletes forgást. Ez nem csak az érintés élvezetét nyújtja, hanem javítja a belső test és a külső hüvely közötti rezgéscsillapítást is.

Sárgaréz hüvelyének felülete a jó minőségű kamerákhoz hasonlóan kemény kromátozással van kezelve. Ezen kívül foszforbronz érintkezőcsapot alkalmaztunk. A platina és a ródium bevonat új kombinációját alkalmaztuk ehhez a rendkívül eredeti RCA-dugóhoz. Ez a kombináció új hangzási szabványt állít fel az audiofilek számára. Ezenkívül minden finom alkatrészt egy rendkívül pontos CNC marógép alakít ki.

A továbbfejlesztett Genesis az építészeti minőség magasabb színvonalát hozza az RCA csatlakozók meglévő kialakításába.

A befogópatron-befogó funkciót a Genesis alkalmazza. A meglévő befogópatronos kivitelű RCA dugót a teljes hüvely elforgatásával húzzák meg, de a Genesis a független lengőhüvelyen keresztül. Itt sikerült minimálisra csökkenteni a test és a hüvely közötti rést, és csillapítani a rezonanciát.

Anyagok
Érintkező: Foszforbronz
Betétgyanta: Teflon (PTFE)
Külső héj: Rézötvözet (RoHS-kompatibilis)
Kábelbilincs: Rézötvözet (RoHS-kompatibilis)
Bevonatok
Kontaktcsap: Platina + Ródium
Test: Platina + Ródium
Külső héj: Kemény króm
Csatlakozás
forrasztása
Szerelje be az OD
~9,0 mm
Csomagolás
4 darab dobozba
Japánban készült, Oyaide
99 900 Ft
Adatok
Cikkszám
Oy43