Kérdése van? Hívjon minket! +36309535485

Oyaide STB-HWX nehéz lemez stabilizátor
Oyaide STB-HWX nehéz lemez stabilizátor
99 900 Ft

Oyaide STB-HWX nehéz lemez stabilizátor

Oyaide STB-HWX nehéz lemez stabilizátor

Az audió hobbik végső ízeként az analóg lemezek mélyen és széles körben elterjedtek az egész világon, még a 21. században is. Az analóg reprodukálás öröme magában a rituáléban rejlik, amikor a lemeztáblát a lejátszóhoz helyezzük és a kazettát leejtjük, a lemezstabilizátor pedig a rituálé részét játszó árbocnak mondható. Az Oyaide Electricben 2010-ben kiadtuk az „STB – MS” és az „STB – HW” lemezstabilizátort. Összesen több mint 2000 szállítmányt rögzítettünk, és széles körben megszerettük az analóg rajongók szívét.

2014-ben az Oyaide rekordstabilizátora „STB-MSX” „STB-HWX” néven tovább fog bővülni. Az előző modell texarum helyett a karbon FRP-t alkalmazzák felső és alsó lemez tetejeként. A karbon FRP kiváló vibrációs kezelésével tovább javítottuk a hangminőséget. Célunk a vibrációs mód szétoszlatása négyféle kompozit anyaggal, beleértve az A5052 alumíniumötvözetet, amely a felső és az alsó korongot alkotja, a sárgaréz krómozású súlyt, az EPDM gumi súlytávtartót a vibráció hőenergiává alakításához és a szén FRP, Clear out. szükségtelen rezgések, amelyek akadályoznák az analóg lejátszást. Kihozza a zene dinamizmusát.

Az előző modell sajátosságaként öröklődik úgy, ahogy van, a tömeg-változó típus rögzítéssel / súlyleválasztással, hangminőség-hangolás karbon FRP tömeggel „STB-CM”, EP adapter funkció. Az „STB – MSX” stílusos megjelenése „STB – HWX” gondosan megtervezett, hogy szilárdan ismerje a kezet, és megbízhatóan és biztonságosan lehessen feltenni a lemezre. Sorba állítjuk a használhatóságában kiváló „STB-MSX” és a nehézsúlyú „STB-HWX” modellt, amely az analóg felhasználók széles ízlésének megfelel.

A jellemző
súly a beépített súlyok számával változtatható. Meg tudod csinálni a legjobb hangolást, amely megfelel az érzésednek. Továbbá az „STB – MSX” opcionális karbonsúlyú „STB – CM”-vé kombinálható, standard súlyú és hibrid is beépíthető, tovább bővítve a hangolási skálát.

A fánklaphoz állítsa be az STB – MSX / STB – HWX felső lemezét lefelé fordítva. A φ 38.1 EP adapter részét a fánktárcsa furatába illesztve EP stabilizátorként funkcionál. Az EP adapterrész finoman elkeskenyedik a felső felület felé, és követi a fánklemez furatátmérőjének változását is. Csak belefér az összes fánk. A fánklemezen kívüli rekordhoz (EP · SP · stb…) állítsa az STB – MSX / STB – HWX felső lemezét felfelé.

Japánban, az Oyaide által gyártott
99 900 Ft
Adatok
Cikkszám
Oy5