Kérdése van? Hívjon minket! +36309535485

Oyaide Continental 5S USB / 1,2 m
Oyaide Continental 5S USB / 1,2 m
149 900 Ft

Oyaide Continental 5S USB / 1,2 m

Oyaide Continental 5S USB 0,6 m/1,2 m/1,8 m

A „Continental 5S” egy prémium Hi-Fi USB-kábel, amelyet az audió rajongók számára készítettünk, akik több éves tapasztalatunk alapján koncentrálnak.

Az „Oyaide” termék azt jelenti, hogy teljesen MADE IN JAPAN. Minden kompromisszumot kivédve a folyamatos elemzésünkre és a technikai know-how felhalmozására törekedtünk a termelés megvalósítására.

A „Continental 5S” valóban az Oyaide Electric kivitelezésének terméke, és 5 alapvető tényezőt képvisel:

Speciális… Az érintkező részek bevonata kétrétegű bevonat, amelyet az Oyaide számos termékén alkalmaztak, és hosszú távú tapasztalatunkkal bizonyította hatékonyságát. A belső réteg ezüstbevonatú, amely a legnagyobb vezetőképességgel rendelkezik az összes fém közül. A külső réteg ródium bevonatú, amely kiváló merevséggel és tartóssággal rendelkezik.

Ezüst… A „Continental 5S” 5N ékszerminőségű tiszta ezüstből készült vezetéke nagy sebességű veszteségmentes adatátvitelt tesz lehetővé.

Shield… Ez ​​a többrétegű árnyékolás, amely rézfólia árnyékolásból áll a jel/távvezetékek elválasztására, valamint alumíniumfólia árnyékolásból áll, a jitter veszteség csökkentésére szolgál, és a célunk, a korlátlan átlátszóság elérésére fejlesztették ki.

Jel… 480Mbps USB2.0 (HI-SPEED) kompatibilitás. A kábel impedancia szabályozása maximálisan megfontolt tervezéssel és ütési dőlésszög beállítással történt.

Selyem… beépítettünk „selyemszálat”, amely megakadályozza az elektromos áteresztőképesség növekedését a töltőréteg révén, és növeli annak rugalmasságát.

A kábel és a csatlakozó közötti csatlakozási rész az, ahol a változó mágneses mezők és a zajok összefonódnak. A kábel és a dugó forrasztása után fémhéjjal fedik le az öntési folyamat előtt. Ezenkívül sárgaréz külső burkolat van a dugóra felszerelve, hogy megvédje az érintkezőrészt a külső zajoktól.

A tiszta ezüst a legjobb anyag a nagysebességű átvitelhez, köszönhetően kiváló elektromos vezetőképességének, amely sokkal jobb, mint a nagy tisztaságú réz.

A „Continental 5S” magjaként 5N ékszerminőségű tiszta ezüstöt használnak, amely sokkal jobb, mint az ipari minőségű. Kerámia tégelyben történő megolvasztás után 15 mm átmérőjű kerek rudakká formázzák. Átmérője tovább csökken a hideghengerlési folyamat 19 ismétlésével. Ezután az ezüsthuzalt kis sebességű húzási eljárással tovább csökkentik 1,05 mm-re.

A végső hengerlési művelet és a tükörfelület megmunkálása után a húzási folyamat során keletkező feszültséget és feszültséget lassan eltávolítják egy hosszú hőkezelési művelettel egy inaktív gázzal töltött nagyfrekvenciás elektromos kemencében, hogy megakadályozzák az ezüst oxigénnel való egyesülését. Az elkészült ultratiszta ezüsthuzalokat azonnal nitrogéngázba csomagolják, és biztonságosan tárolják a következő folyamatig.

Árnyékolás: Tökéletes védelem mindenféle zaj ellen
Amikor a Continental 5S-t kitaláltuk, a célunk a korlátlan átlátszóság volt. Az ultracsendes háttér elérése érdekében az árnyékolási kialakítást mélyen úgy gondolták, hogy alkalmazkodott a bonyolult rendszerkörnyezetekből származó zaj minden királyára.

A válasz „Jel-teljesítmény-leválasztás árnyékolás”. A legtöbb létező USB-kábel jel- és tápvezetékeihez csak csavart érpár szerkezetű, ami gyakran okoz jitter-vesztést, amiatt, hogy a tápvezetékből származó zaj belülről a jelvezetékre ugrik.

A „Continental 5S” nem csak a jel- és tápvezetékek csavart érpáros felépítésével rendelkezik, hanem az egyes vonalakat is teljesen elválasztja rézfólia árnyékolással, amely 100%-os árnyékolási arányt biztosít. Ezen kívül a külső peremén „alumínium fólia árnyékoló réteg” és „ezüstözött rézfonott árnyékoló réteg” található, amelyek erősen hatékonyak a külső nagyfrekvenciás zaj ellen.

A kábel és a csatlakozó közötti csatlakozási rész az, ahol a változó mágneses mezők és a zajok összefonódnak. A kábel és a dugó forrasztása után fémhéjjal fedik le az öntési folyamat előtt. Ezenkívül sárgaréz külső burkolat van a dugóra felszerelve, hogy megvédje az érintkezőrészt a külső zajoktól.

Ez a többrétegű árnyékolás talán túlzásnak hangzik, de azért alkalmaztuk, mert tudjuk, hogy nagyon hatékonyan csillapítja a jitter-veszteséget, és a célunk, a korlátlan átlátszóság elérésére fejlesztették ki.

Készült Japánban, Oyaide
149 900 Ft
Adatok
Cikkszám
Oy50