Kérdése van? Hívjon minket! +36309535485

PA-02 TR V2 RCA 1m
PA-02 TR V2 RCA 1m
59 900 Ft

PA-02 TR V2 RCA 1m

PA-02 TR V2 RCA 1m
A „PA-02 TR V2” az RCA-kábel belépőmodellje, amely „PA-02 V2” eredeti RCA-dugóval. Megfizethető és nagy teljesítményű. Amellett, hogy kategóriájában a legmagasabb minőséget éri el, egy kompakt RCA-dugót csatlakoztatnak a terminálhoz. A benne rejlő lehetőségeket nemcsak a különféle audioberendezésekkel, hanem a szűk csatlakozási pontokkal rendelkező AV-erősítőkkel is megtapasztalhatja. Kérjük, élvezze a „PA-02 TR V2” által játszott új világ előjátékát.
59 900 Ft
Részletek
Az Oyaide Electric "102 SSC" precíziós vezetőjét használja.
A szennyeződések lehető legnagyobb mértékű szennyeződésének elkerülése érdekében a JIS C1011-nek megfelelő réz közül csak olyan szűzrezet használunk, amely nem tartalmaz újrahasznosított rezet.
A felülethez tapadt szennyeződések 100%-a hámozással eltávolítható.
A vezető felületén áramló elektromos jelek áramlásának simítása érdekében a vezetékeket természetes gyémánt szerszámokkal vékonyítják, hogy javítsák a vezetékek felületi simaságát.
±1 μm-es feldolgozási pontossággal soványított huzal, amely messze meghaladja a ±8 μm-es standard hibatűrést.
A csavarási folyamat során a világ első, nagy sűrűségű, különböző átmérőjű vezetős 3E csavarszerkezetét alkalmazzák (szabadalmat szereztek). Stabilizálja az elektromos tulajdonságokat a vezetékek sűrűségének és kerekségének növelésével.
Megszünteti a vezetékek mechanikai igénybevételét a kétszeri izzítással.
Alapos termékkezelés, beleértve a gyártásellenőrzési adatokat, a karbantartást és a szállítási napokat. A vezetőképesség eléri a 102,3%-os IACS-t, a legmagasabb osztályt.
* Kattintson ide a "102SSC" precíziós vezető részleteiért .

Szabadalmaztatott technológia "3E twist", amely 3 féle, különböző vastagságú vezetéket csavar
3e_doutai.jpgA 3E sodrott szerkezet egy kötegelt sodrott huzalvezető, koncentrikus sodrat elrendezéssel, és három különböző huzalátmérő elrendezésével a sodrott huzalelrendezés sűrűbbé válik. Lehetőség van a vezetőszerkezet átmérőjének csökkentésére és a vezető karakterisztikus értékének javítására. Ez a három különböző vezeték átmérőjű vezetéktípus geometriailag van elrendezve, hogy minimalizálja a vezetékek közötti hézagot és javítsa a huzalsűrűséget. Továbbá a sodrott huzal külső átmérőjének csökkentésével együtt stabil és rendkívül pontos külső átmérőt tart fenn, a csavarás utáni keresztmetszet pedig tökéletes kör, ami egyedülálló vezetőszerkezet a világon. Ennek eredményeként a szigetelő és a vezető egyenletesen tapad, kiküszöbölve a szigetelőanyag véletlenszerű vastagságát és egyenletessé téve azt. Az elektromos jellemzők stabilizálása például az árnyékolástól való egyenletes távolság megtartásával érhető el.

Hagyományos kétmagos pajzsszerkezet
A 2 magos pajzstípus hagyományos kialakítása nemcsak audiofájlokhoz, hanem professzionális használatra is alkalmas. A két, egyenletes hangmagasságban elhelyezett vezeték 120Ω impedanciára van beállítva, és nem csak analóg, hanem digitális (AES/EBU) jelekhez is használható. Az árnyékoláshoz 102SSC precíziós vezetéket is használnak, és a fonott árnyékolás 24 pár 8 0,12 mm-es vezetékkel 80%-os fonási arányt ér el.PA02_V2_600.jpg
Halogénmentes burkolat csak hanghoz
A halogénmentes hangburkolat, amely az európai RoHS-irányelvet is törli, az anyagösszetételnek köszönhetően rendkívül magas rezgéscsillapító tulajdonságokkal rendelkezik, lehetővé téve a tiszta jelátvitelt. Ezenkívül kiváló potenciált mutat az elektromos tulajdonságokban, elnyomja a dielektromos állandó növekedését az alacsony frekvencia tartományban a külső miatt, és szabályozza a csillapítás növekedését. Ez a teljes alacsony tartományt reprodukálja. Szigetelőanyagként alacsony dielektromos állandójú polipropilént használnak. Ezeknek a köpeny- és szigetelőanyagoknak a kiváló csillapítási és elektromos tulajdonságainak köszönhetően veszteségmentes zenevisszaadás érhető el. "PA-02 V2" és "102SSC" van jelölve a hüvelyen.

RCA dugó kompakt külső átmérővel és hosszúsággal
Az Oyaide Electric a csatlakozódugót a kábel egy részének tekinti. A kizárólag PA-02TR V2-hez tervezett RCA csatlakozó kompakt külső átmérővel és hosszúsággal rendelkezik. A zökkenőmentes csatlakozás még keskeny csatlakozókkal rendelkező eszközökkel is lehetséges, mint például az AV-erősítők. Az európai RoHS-irányelvnek megfelelő sárgaréz NC-megmunkálással gondosan megmunkálva és 24 karátos arannyal van bevonva. A központi érintkező csőszerkezettel rendelkezik, hogy biztosítsa a jelátviteli területet. A belső szigetelőanyagként alacsony dielektromos állandójú PTFE-t használnak az átviteli veszteség csökkentése érdekében. A külső burkolat krómozott, a precíziós gravírozású recézett érzés pedig a fényképezőgép objektívére emlékeztet. Ez az RCA dugó teljes egészében Japánban készült, az anyagbeszerzéstől a precíziós megmunkálásig. Megingathatatlan bizalom a minőségben. A "Made in Japan" büszkesége itt is él.

Speciális "SS-47" akusztikus forrasztóanyagot használ
SS47_ALL_001_400.jpg
A dugó és a kábel ólommentes "SS-47" ezüst forraszanyaggal van forrasztva, kizárólag akusztikai célokra. A közönséges forraszanyag óntisztasága körülbelül 99,9% (3N) költség okokból. Az „SS-47” tovább növeli a tisztaságot, és a határértékig eltávolítja a szennyeződéseket, és 99,993%-os (4N) vagy nagyobb tisztaságú ónt alkalmaz. Ezenkívül ezüstöt és rezet adnak hozzá az elektromos vezetőképesség javítása és a forrasztás eróziójának megelőzése érdekében.

Ezen túlmenően a normál ötvözetű forrasztóanyagok esetében az ezüst keverési aránya 3-3,5%, de az "SS-47" bőkezűen 4,7% -ot tesz bele. Ezenkívül 1,7% rezet tartalmaz, amely a fémek közül az ezüst után a második legmagasabb vezetőképességgel rendelkezik. Ezzel a keverési aránnyal a vezetőképesség drámaian javul, és az eutektikus pontot 217 fokra sikerült beállítani. Természetesen ezeket az összekeverési arányokat nem kizárólag a számszerű adatok és a feldolgozhatóság alapján határozták meg.

Meggyőződésünk, hogy a hangminőségnek a fő prioritásnak kell lennie a forraszanyag címkézésekor. Az „SS-47” prototípus modellek számtalan hallásvizsgálatán keresztül jött létre, különféle keverési arányokkal.
Adatok
Cikkszám
Oy51