Kérdése van? Hívjon minket! +36309535485

ACROSS750 RR V2 RCA 1m
ACROSS750 RR V2 RCA 1m
79 900 Ft

ACROSS750 RR V2 RCA 1m

ACROSS750 RR V2 RCA 1m
Az "ACROSS750 RR V2" egy RCA-kábel, amely az Oyaide Electric magját képezi, és az "ACROSS750 V2"-hez csatlakozik egy eredeti RCA-dugó. "ACROSS750 V2", amely a 102 SSC precíziós vezetőt építi be a korszakalkotó CIS-struktúrába, amely a levegőréteget csappantyúként használja. Amikor ezt a kábelt az Oyaide Denki nagy pontosságú megmunkálású RCA-dugóival párosították, az "ACROSS750 RR V2" új szabvánnyá vált az RCA-kábelek számára, amelyek pontosan megfelelnek minden zenei műfajnak.
79 900 Ft
Részletek
Az Oyaide Electric "102 SSC" precíziós vezetőjét használja.
A szennyeződések lehető legnagyobb mértékű szennyeződésének elkerülése érdekében a JIS C1011-nek megfelelő réz közül csak olyan szűzrezet használunk, amely nem tartalmaz újrahasznosított rezet.
A felülethez tapadt szennyeződések 100%-a hámozással eltávolítható.
A vezető felületén áramló elektromos jelek áramlásának simítása érdekében a vezetékeket természetes gyémánt szerszámokkal vékonyítják, hogy javítsák a vezetékek felületi simaságát.
±1 μm-es feldolgozási pontossággal soványított huzal, amely messze meghaladja a ±8 μm-es standard hibatűrést.
A csavarási folyamat során a világ első, nagy sűrűségű, különböző átmérőjű vezetős 3E csavarszerkezetét alkalmazzák (szabadalmat szereztek). Stabilizálja az elektromos tulajdonságokat a vezetékek sűrűségének és kerekségének növelésével.
Megszünteti a vezetékek mechanikai igénybevételét a kétszeri izzítással.
Alapos termékkezelés, beleértve a gyártásellenőrzési adatokat, a karbantartást és a szállítási napokat. A vezetőképesség eléri a 102,3%-os IACS-t, a legmagasabb osztályt.
* Kattintson ide a "102SSC" precíziós vezető részleteiért .

Szabadalmaztatott technológia "3E twist", amely 3 féle, különböző vastagságú vezetéket csavar
3e_doutai.jpg
A 3E sodrott szerkezet egy kötegelt sodrott huzalvezető, koncentrikus sodrat elrendezéssel, és három különböző huzalátmérő elrendezésével a sodrott huzalelrendezés sűrűbbé válik. Lehetőség van a vezetőszerkezet átmérőjének csökkentésére és a vezető karakterisztikus értékének javítására. Ez a három különböző vezeték átmérőjű vezetéktípus geometriailag van elrendezve, hogy minimalizálja a vezetékek közötti hézagot és javítsa a huzalsűrűséget. Továbbá a sodrott huzal külső átmérőjének csökkentésével együtt stabil és rendkívül pontos külső átmérőt tart fenn, a csavarás utáni keresztmetszet pedig tökéletes kör, ami egyedülálló vezetőszerkezet a világon. Ennek eredményeként a szigetelő és a vezető egyenletesen tapad, kiküszöbölve a szigetelőanyag véletlenszerű vastagságát és egyenletessé téve azt. Az elektromos jellemzők stabilizálása például az árnyékolástól való egyenletes távolság megtartásával érhető el.

CIS szerkezet légréteggel csappantyúként
ACROSS750_V2_ZU_600.jpg
Átveszi az Oyaide Electric egyedülálló keresztszigetelő szerkezetét (CIS szerkezet), amely a levegőréteget csillapítóként használja a kapacitás csökkentése és a nagyfrekvenciás jellemzők javítása érdekében, miközben kiváló stabilizáló hatásával csillapítja a vibrációt. Az alap architektúra koaxiális elrendezést alkalmaz, hogy a legtöbbet hozza ki a CIS-struktúra előnyeiből. A CIS-struktúra a középső vezetőt egy pontban támasztja meg, nem pedig egy síkban, minimalizálva a kölcsönös interferenciát a középső vezető és a külső között.

Ráadásul a belül elhelyezett légcsappantyúkat egészen más ötlettel találták ki, mint korábban. A rezgés hagyományos megközelítésében a szerkezet a belsőleg generált vibrációt egy keverékkel csillapította, de az "ACROSS 750 V2" egy olyan megközelítés, amely a rezgés felszabadításán alapul, ahelyett, hogy elnyelné és csillapítaná.

Továbbá ez a CIS szerkezet nemcsak kiváló stabilizáló hatásához, hanem az elektromos tulajdonságok javításához is hozzájárul. Mivel levegőréteg van közte és az árnyékolás között, rendkívül hatékonyan csökkenti a kapacitást. A CIS-szerkezetet alkotó szigetelőanyag nagy molekulatömegű poliolefint használ, melynek dielektromos állandója rendkívül alacsony, a PVC-ének 1/4-e.

Ezekkel az eredeti szerkezetekkel és anyagokkal az ACROSS 750 V2 kiemelkedik páratlanul agilis reakciójával és stresszmentes térkifejezésével.

Halogénmentes tok, amelyet az Oyaide Denki hagyományos hangjának szenteltek
A külső burkolathoz az Oyaide Denki hagyományos, halogénmentes hangburkolatát használták, és a beluga színt (kaviárfekete) választották az elegáns és elegáns megjelenés érdekében. Tökéletesen illeszkedik bármely audiorendszerhez. "ACROSS750 V2" és "102SSC" van jelölve a hüvely gravírozásán, jelezve a V2 modellt.

Ródium bevonatú RCA dugók ACROSS750 RR V2-hez
Az eredetileg teli kábelben rejlő lehetőségek maximalizálásához egy kiváló RCA csatlakozóra van szüksége. Az "ACROSS750 RR V2" RCA dugója egy eredeti exkluzív termékkel van felszerelve, ródiumozott sárgaréz csőérintkezőkkel. Speciálisan kialakított RCA-dugó (SRR-8: külön nem kapható), hogy az "ACROSS 750 RR"-nek saját identitását adja.

A fém részek sárgarézből készülnek, amely megfelel az európai RoHS irányelvnek. A középső csap csőszerkezettel rendelkezik, hogy rögzítse a jelátviteli területet. Ezenkívül minden érintkezési pont 0,5 μ vastag ródiummal van bevonva, hogy megakadályozza az érintkezési korróziót és maximalizálja az "ACROSS 750" potenciálját.

Ezenkívül a belső szigetelőanyagként alacsony dielektromos állandójú PTFE-t használnak az átviteli veszteség csökkentése érdekében. Oyaide Denki mesterségbeli tudása a külső héjon is tükröződik. Mindegyiket gondosan NC megmunkálással vágták, precízen recézték, és krómozással vannak ellátva, akárcsak egy kamera lencsét.

Ez az RCA dugó teljes egészében Japánban készült, az anyagbeszerzéstől a precíziós megmunkálásig. Megingathatatlan bizalom a minőségben. A "Made in Japan" büszkesége itt is él.

Speciális "SS-47" akusztikus forrasztóanyagot használ
Adatok
Cikkszám
Oy52