Kérdése van? Hívjon minket! +36309535485

ACROSS900 XX V2 XLR 1m
ACROSS900 XX V2 XLR 1m
129 900 Ft

ACROSS900 XX V2 XLR 1m

Az egyszerű és kifinomult külsővel ellentétben az "ACROSS900XX V2" olyan innovatív ötleteket és újszerű koncepciókat tartalmaz, amelyekre korábban még nem volt példa. A teljesen új koncepciókra épülő termékeket olykor korszakalkotónak csúfolják. Idővel azonban szilárd múltra visszatekintő termékként adják át őket. Az „1. ​​generációs ACROSS900XX” után 6 év után az új „ACROSS900XX V2” új történelmet pörög.
129 900 Ft
Részletek
Az Oyaide Electric "102 SSC" precíziós vezetőjét használja.
A szennyeződések lehető legnagyobb mértékű szennyeződésének elkerülése érdekében a JIS C1011-nek megfelelő réz közül csak olyan szűzrezet használunk, amely nem tartalmaz újrahasznosított rezet.
A felülethez tapadt szennyeződések 100%-a hámozással eltávolítható.
A vezető felületén áramló elektromos jelek áramlásának simítása érdekében a vezetékeket természetes gyémánt szerszámokkal vékonyítják, hogy javítsák a vezetékek felületi simaságát.
±1 μm-es feldolgozási pontossággal soványított huzal, amely messze meghaladja a ±8 μm-es standard hibatűrést.
A csavarási folyamat során a világ első, nagy sűrűségű, különböző átmérőjű vezetős 3E csavarszerkezetét alkalmazzák (szabadalmat szereztek). Stabilizálja az elektromos tulajdonságokat a vezetékek sűrűségének és kerekségének növelésével.
Megszünteti a vezetékek mechanikai igénybevételét a kétszeri izzítással.
Alapos termékkezelés, beleértve a gyártásellenőrzési adatokat, a karbantartást és a szállítási napokat. A vezetőképesség eléri a 102,3%-os IACS-t, a legmagasabb osztályt.
* Kattintson ide a "102SSC" precíziós vezető részleteiért .

Szabadalmaztatott technológia "3E twist", amely 3 féle, különböző vastagságú vezetéket csavar
3e_doutai.jpg
A 3E sodrott szerkezet egy kötegelt sodrott huzalvezető, koncentrikus sodrat elrendezéssel, és három különböző huzalátmérő elrendezésével a sodrott huzalelrendezés sűrűbbé válik. Lehetőség van a vezetőszerkezet átmérőjének csökkentésére és a vezető karakterisztikus értékének javítására. Ez a három különböző vezeték átmérőjű vezetéktípus geometriailag van elrendezve, hogy minimalizálja a vezetékek közötti hézagot és javítsa a huzalsűrűséget. Továbbá a sodrott huzal külső átmérőjének csökkentésével együtt stabil és rendkívül pontos külső átmérőt tart fenn, a csavarás utáni keresztmetszet pedig tökéletes kör, ami egyedülálló vezetőszerkezet a világon. Ennek eredményeként a szigetelő és a vezető egyenletesen tapad, kiküszöbölve a szigetelőanyag véletlenszerű vastagságát és egyenletessé téve azt. Az elektromos jellemzők stabilizálása például az árnyékolástól való egyenletes távolság megtartásával érhető el. Továbbá a központi vezető sűrűsítésével sikerült megnövelni a keresztmetszeti területet, miközben megtartottuk a sodrott huzal külső átmérőjét (0,94Sq⇒1,0Sq). Ez csökkenti a vezető ellenállását (19,5Ω/km⇒18,2Ω/km). Az átviteli kapacitás tovább javult az első generációhoz képest.

CIS szerkezet légréteggel csappantyúként
Átveszi az Oyaide Electric egyedülálló keresztszigetelő szerkezetét (CIS szerkezet), amely a levegőréteget csillapítóként használja a kapacitás csökkentése és a nagyfrekvenciás jellemzők javítása érdekében, miközben kiváló stabilizáló hatásával csillapítja a vibrációt. Az alap architektúra koaxiális elrendezést alkalmaz, hogy a legtöbbet hozza ki a CIS-struktúra előnyeiből. A CIS-struktúra a középső vezetőt egy pontban támasztja meg, nem pedig egy síkban, minimalizálva a kölcsönös interferenciát a középső vezető és a külső között.

Ráadásul a belül elhelyezett légcsappantyúkat egészen más ötlettel találták ki, mint korábban. A rezgés hagyományos megközelítésében a szerkezet a belsőleg generált vibrációt egy vegyülettel csillapította, de az "ACROSS 900 V2" esetében ez egy olyan megközelítés, amely a rezgés felszabadításán alapul, ahelyett, hogy elnyelné és csillapítaná azt.

Továbbá ez a CIS szerkezet nemcsak kiváló stabilizáló hatásához, hanem az elektromos tulajdonságok javításához is hozzájárul. Mivel levegőréteg van közte és az árnyékolás között, rendkívül hatékonyan csökkenti a kapacitást. A CIS-szerkezetet alkotó szigetelőanyag nagy molekulatömegű poliolefint használ, melynek dielektromos állandója rendkívül alacsony, a PVC-ének 1/4-e.

Ezekkel az egyedi szerkezetekkel és anyagokkal az ACROSS 900 V2 kiemelkedik páratlanul agilis reakciójával és stresszmentes térkifejezésével.

ACROSS900_tenkaizu.JPG
Halogénmentes tok, amelyet az Oyaide Denki hagyományos hangjának szenteltek
A külső burkolathoz az Oyaide Denki hagyományos, halogénmentes hangburkolatát használták, és a beluga színt (kaviárfekete) választották az elegáns és elegáns megjelenés érdekében. Tökéletesen illeszkedik bármely audiorendszerhez. Jelölje be az "ACROSS900 V2" és a "102SSC" feliratot a hüvely gravírozásán, hogy egyértelműen jelezze a V2 modellt.

A hangminőségről híres Switchcraft XLR csatlakozója
A CIS konstrukció és a 102SSC precíziós vezető teszi teljessé az agilis és dinamikus teljesítmény alapjait. Az eredeti kábel lehetőségeinek maximalizálásához egy kiváló XLR csatlakozóra van szüksége. Kivágtuk és kipróbáltuk a piacon jelenleg elérhető összes XLR csatlakozót, és a legjobb Switchcraft ezüst penge típust választottuk, hogy maximalizáljuk az "ACROSS 900 V2" potenciálját.

Speciális "SS-47" akusztikus forrasztóanyagot használ
SS47_ALL_001_400.jpg
A dugó és a kábel ólommentes "SS-47" ezüst forraszanyaggal van forrasztva, kizárólag akusztikai célokra. A közönséges forraszanyag óntisztasága körülbelül 99,9% (3N) költség okokból. Az „SS-47” tovább növeli a tisztaságot, és a határértékig eltávolítja a szennyeződéseket, és 99,993%-os (4N) vagy nagyobb tisztaságú ónt alkalmaz. Ezenkívül ezüstöt és rezet adnak hozzá az elektromos vezetőképesség javítása és a forrasztás eróziójának megelőzése érdekében.

Ezen túlmenően a normál ötvözetű forrasztóanyagok esetében az ezüst keverési aránya 3-3,5%, de az "SS-47" bőkezűen 4,7% -ot tesz bele. Ezenkívül 1,7% rezet tartalmaz, amely a fémek közül az ezüst után a második legmagasabb vezetőképességgel rendelkezik. Ezzel a keverési aránnyal a vezetőképesség drámaian javul, és az eutektikus pontot 217 fokra sikerült beállítani. Természetesen ezeket az összekeverési arányokat nem kizárólag a számszerű adatok és a feldolgozhatóság alapján határozták meg.

Meggyőződésünk, hogy a hangminőségnek a fő prioritásnak kell lennie a forraszanyag címkézésekor. Az „SS-47” prototípus modellek számtalan hallásvizsgálatán keresztül jött létre, különféle keverési arányokkal.
Adatok
Cikkszám
Oy54