Kérdése van? Hívjon minket! +36309535485

TUNAMI GPXe-R V2 Hálózati kábel
TUNAMI GPXe-R V2 Hálózati kábel
179 900 Ft

TUNAMI GPXe-R V2 Hálózati kábel

A "TUNAMI" új határt nyitott az erősáramú kábelek világában, nagy teljesítményű átvitellel, 5,5 négyzet vastagságú vezetőkkel és szigorú 3 rétegű árnyékolással. Agresszív hangzása és nagy teljesítménye a tápkábelek történetének ragyogó aranystandardjának mondható. 2013-ban azonban a PCOCC-A vezetők szállításának megszűnése miatt az első generációs "TUNAMI" gyártását leállították. 2014-ben azonban a "102SSC" precíziós vezetőt a "TUNAMI V2" örökli. Annak érdekében, hogy az első alaposan megvizsgált modell koncepcióját örökölje, a "TUNAMI V2" szerkezete az első modellt úgy örökli, ahogy van. A "102SSC" precíziós vezető által alaposan csiszolt, kérjük, élvezze Oyaide önbizalmát egy új ízzel.
179 900 Ft
Részletek
Az Oyaide Electric "102 SSC" precíziós vezetőjét használja.
A szennyeződések lehető legnagyobb mértékű szennyeződésének elkerülése érdekében a JIS C1011-nek megfelelő réz közül csak olyan szűzrezet használunk, amely nem tartalmaz újrahasznosított rezet.
A felülethez tapadt szennyeződések 100%-a hámozással eltávolítható.
A vezető felületén áramló elektromos jelek áramlásának simítása érdekében a vezetékeket természetes gyémánt szerszámokkal vékonyítják, hogy javítsák a vezetékek felületi simaságát.
±1 μm-es feldolgozási pontossággal soványított huzal, amely messze meghaladja a ±8 μm-es standard hibatűrést.
A világ első nagy sűrűségű, különböző átmérőjű vezetős 3E csavarszerkezetét a csavarási folyamat során alkalmazzák (szabadalmaztatva). Stabilizálja az elektromos tulajdonságokat a vezetékek sűrűségének és kerekségének növelésével.
Megszünteti a vezetékek mechanikai igénybevételét a kétszeri izzítással.
Alapos termékkezelés, beleértve a gyártásellenőrzési adatokat, a karbantartást és a szállítási napokat. A vezetőképesség eléri a 102,3%-os IACS-t, a legmagasabb osztályt.
* Kattintson ide a "102SSC" precíziós vezető részleteiért .

Nagy teljesítményű átvitel 600V-os és maximum 30 amperes feszültséggel, 5,5SQ vezetőfelülettel.
Nagy teljesítményű átvitelt biztosít 600 V-os és maximum 30 amperes feszültséggel, valamint agresszív reakcióval. A normál feszültség 1,15-szörösére csavart rövid szálú vezetékek kiküszöbölik a véletlenszerű hézagokat a vezetékekben, és elnyomják a hangminőség romlását a vezetékek közötti torzítás miatt. Nagy figyelmet fordítottunk a szigetelő és a vezető közötti tapadás mértékére is. A szigetelők és a vezetékek egyenletesen tapadnak, kiküszöbölve a véletlenszerű hézagokat és kiküszöbölve a hangminőség romlását a vonal-vonal torzítás miatt.

TUNAMI-V2_ZU_600.jpg
A kiváló elektromos tulajdonságokkal rendelkező, nagy molekulatömegű poliolefint szigetelőanyagként használják a jelveszteség csökkentésére.
A vezető szigetelő bevonatához nagy molekulatömegű poliolefint használnak, amely kiváló elektromos tulajdonságokkal rendelkezik. Az általános PVC szigeteléshez képest a dielektromos állandó rendkívül alacsony, 1/4-es értéket mutathat, csökkentve a jelveszteséget és kisebb zavarosság mellett reprodukált hangot kapunk. Ezenkívül a különböző polimer poliolefin anyagok külső és belső felhasználásával megakadályozza, hogy a rezonancia befolyásolja a hangot.

Maximális zajvédelem 3 rétegű elektromágneses hullámelnyelő/szénréteg/rézfólia árnyékolással.
1. réteg: elektromágneses hullámelnyelő / 2. réteg: szénréteg / 3. réteg: 3 rétegű árnyékolás rézfóliával. Az első réteg a mágneses fluxus turbulenciája miatt elkerülhetetlenül elektromágneses hullámokat generál, amelyeket az elektromágneses hullámelnyelők vegyületbe keverésével hőenergiává alakítanak át. Amikor elektromos áram folyik át a kábelen, gyenge rezgés keletkezik, és a rezgés koronakisülést okoz a statikus elektromossággal feltöltött anyagban. Ezért a második rétegen egy félvezető réteg (szénréteg) található, amely elősegíti a statikus elektromosság felszabadulását anélkül, hogy a vezetőt befolyásolná. A harmadik rétegen egy rézszalagos árnyékolás található, amely megvédi a vezetőt a külső zajoktól. Ezenkívül a rézfólia pajzsnak sikerült növelnie az S/N arányt azáltal, hogy közelebb hozta a leeresztő vezetéket és csatlakoztatta a földhöz. Nemcsak a külső zaj, hanem a belső zaj és a vibráció okozta szikrazaj is magas szinten záródik ki. Tapasztalja meg a tökéletes zajvédelem, 3 rétegű pajzs erejét.

P/C-004 KÜLÖNLEGES KIADÁS, fehér aszpirin, kizárólag a TUNAMI GPX-R V2-hez.
A „TUNAMI GPX-R V2” tápcsatlakozójának és IEC-csatlakozójának elektródáit egyenként gondosan csiszolják és polírozzák kézművesek. A "TUNAMI GPX-R V2" platina/palládium bevonattal rendelkezik, amelyet kifejezetten a polírozott berillium elektródákhoz alakítottak ki (P/C-004Special Edition). Vastagabb elektróda bevonat, mint a normál P/C-004. Az aszpirin fehér színű külső borítás kiemelkedő szélessávú jellemzőket és határtalan semlegességet vetít előre.

Adatok
Cikkszám
Oy55