Kérdése van? Hívjon minket! +36309535485

Oyaide HSR-102SSC
Oyaide HSR-102SSC
9 900 Ft

Oyaide HSR-102SSC

Oyaide HSR-102SSC

Az új „HSR-102” a korábbi „HSR-CU” réz fejhéjvezetékeink cseremodelljeként jelenik meg. De ez nem csak egy helyettesítő modell új rézvezetővel.

Ez az új réz Japánból készült 1. sz. osztályú szűz OFC réz, amelyet a felület legfinomabb hámozásával dolgoztak fel, és kétszeri izzítással végezték, elfelejtve a rézanyag legjobb teljesítményét. Gondosan választottuk meg a vezető méretét és a tervezett vezetékkonfigurációt, hogy a legtöbb phono kazettából lapos és szélesebb frekvenciatartományú lejátszási hangot kapjunk. A második fejlesztés az új külső burkolat anyaga, amely egyesíti az antisztatikus képességet és a kiváló rugalmasságot. Megakadályozza az elektrosztatikus feltöltődést. Így kevesebb nem kívánt statikus zaj a lejátszásból. A kiváló rugalmasság elősegíti a könnyű telepítést.

Specifikáció lent:

A „HSR-102” végkapcsához foszforbronszt alkalmaztunk, amely kiváló rugózási tulajdonságokat és nagyobb elektromos vezetőképességet ötvöz. Ami a végkapcsokat illeti, a kapocscsapokat hosszabb ideig erősebben fogja tartani. A háromszög alakú végkapocs 3 pontos érintkezői szilárdan tartják a csapokat, még akkor is, ha a tű a szokásosnál nagyobb O/D méretű. jelentősen csökkenti az érintkezési ellenállást a végkapocs és a kapocscsap között, és elkerüli a nem kívánt rezgéseket. A 24 karátos arany vastag bevonatú eljárással még idővel is elkerülhető az érintkezési hiba. Az egyik oldalon lévő végkapcsok belső átmérője (fekete zsugorcsővel) 1,0 mm a fejhéj tüskéihez, míg a másik oldaltüskék (mindegyik színes zsugorcsővel) 1,2 mm a phono kazetta tűihez.

Japánban, az Oyaide által gyártott
9 900 Ft
Adatok
Cikkszám
Oy7