Kérdése van? Hívjon minket! +36309535485

Artesania  KI RACK / polconként
Artesania KI RACK / polconként
999 000 Ft

Artesania KI RACK / polconként

Artesania  KI RACK / polconként
ANYAGOK
Teljesen Krionból, Panzerholz fából, elasztomer ragasztóból, japán hőre lágyuló csavarokból és titán elemekből készült, állítható lábakkal. A KRION™ egy új generációs szilárd felület, amelyet a PORCELANOSA Group fejlesztett ki. A kompozit anyag hasonló a természetes kőhöz, de egyáltalán nincs rezonanciája, meleg tapintású, rendkívül ellenálló és könnyen javítható. A Panzerholz® egy edzett rétegelt panelanyag, amely fenolgyanta és keményfa kombinációjából készül, edzett szerkezettel. A Panzerholz fa és a Krion tömör felület közötti szinergia teljesen varázslatos.

LINEÁRIS KAROK
A karok Krionból, Panzerholzból és elasztomerből készültek, kényszerrétegben. A karok állítható Panzerholz tárcsákat tartanak, amelyek könnyen elhelyezhetők különböző pozíciókban, rugalmasságot biztosítva a különböző pozíciókban.

SZOLGÁLTATÓ TÁRCSÁK
A lemezek közvetlenül és polcok nélkül támogatják az egyes elektronikus alkatrészeket. A Panzerholz szigetelőtárcsák a lineáris karokhoz japán Peek hőre lágyuló csavarokkal vannak rögzítve. A tárcsák egyszerű felszerelést és beállítást tesznek lehetővé, mindössze egyetlen csavar meglazításával a helyzet megváltoztatásához.

VÁLASZTÁSI ALAP
A Panzerholz tárcsákat a láb alatti használatra szállítjuk, amelyek nem károsítják a fapadlót vagy más puha felületeket.
999 000 Ft
Adatok
Cikkszám
ar106