Kérdése van? Hívjon minket! +36309535485

Soulnote E-2 Phono
Soulnote E-2 Phono
2 800 000 Ft
ÚJ

Soulnote E-2 Phono

Soulnote E-2 Phono
Soulnote E-2 Phono Equalizer
Az E-2 támogatja a hagyományos MC/MM kazettákat és a DS Audio fotoelektromos kazettákat is a DigitalStreammel való műszaki együttműködés révén. Ez egy minden az egyben hangszínszabályzó, amely lehetővé teszi a lejátszást a phono kazetták teljes választékával.
nem NFB phono hangszínszabályzó áramkörök fotoelektromos kazettákhoz
A hangszínszabályzó komponensei a differenciális emitter bypass csatornákra támaszkodnak, amelyek új áramkört tartalmaznak, amely jelentősen csökkenti az áramkör impedanciáját. A SOULNOTE eredeti, tökéletesen kiegyensúlyozott, nem NFB áramkörei mentesek az elektromos feszültségtől, és nem igényelnek fáziskompenzációt, és nincs sávkorlátozásuk sem. Ezek az áramkörök teljes mértékben képesek a fotoelektromos patronok befogadására, amelyeket nem akadályoz a tekercsek és mágneses áramkörök súlya és induktív ellenállása. A fotoelektromos rendszer kivételes tranziens reakcióképességének és nem NFB-vel való kombinációja megdöbbentően élénk és élénk zenei hangzást eredményez.
* A fotoelektromos kazetták nem támogatják a korábbi Toshiba vagy Trio kazettákat.
MC LOAD kapcsolás
Az E-2 hatféle terhelési impedancia kapcsoló funkcióval van felszerelve, hogy a legtöbbet hozza ki a használt MC kazettákból.


Négy típusú rendszerhez csatlakoztatható bemenetek
Az E-2 négy bemenet egyidejű csatlakoztatását és váltását teszi lehetővé: MC szimmetrikus bemenetek, MC/MM aszimmetrikus bemenetek (2 típus) és dedikált fotoelektromos kazettás bemenetek.


MM terhelhetőség kapcsolás
Háromféle teherbírás-kapcsoló funkciót alkalmaznak az MM kazetták extrém képességeinek teljes bemutatására.
A régi EQ görbék széles körű támogatása a RIAA megjelenése előtt (MC/MM-mel)
Hatféle Roll-Off (nagy tartományú csillapítási frekvencia), négyféle Turn Over (alacsony tartományú erősítési frekvencia) és hatféle Low Limit (ultraalacsony frekvencia erősítési határ) független egymástól, és külön-külön módosítható.

Együtt összesen 144 típusú görbét kínálnak, a Deccától és a Columbiától az első SP rekordokig (lapos válaszjellel). Ezekkel az egyedi beállító gombokkal kiválaszthatja a legmegfelelőbb hangszínszabályzó görbét, vagy használhatja a mellékelt hangszínszabályzó görbét a hangszínszabályzó görbe testreszabásához. Mindenekelőtt mechanikus reléket használunk az ekvalizer görbe átkapcsolására és a hangminőség prioritásaként.
Tökéletesen kiegyensúlyozott nem NFB phono equalizer áramkörök (MC/MM-mel)
A differenciálerősítő erősítés pontos RIAA karakterisztikával rendelkezik a kiegyensúlyozott terhelési áramkörök eredményeként, és a SOULNOTE eredeti tökéletesen kiegyensúlyozott nem NFB áramköreit használja a hagyományos NF és CR típusú áramkörök hiányosságainak kiküszöbölésére. A jobb és bal csatornák táblája teljesen független egymástól, míg a kettős mono konfiguráció precíz és kiterjedt térbeli megjelenítést hoz létre.
400 VA masszív toroid transzformátorral és nagy sebességű, nem NFB tápegységgel
Egy rendkívül nagy teljesítményű, 400 VA bifiláris tekercs transzformátor egyetlen egységként történő használata feltárja a GND és a tápegység rejlő potenciálját. A nagy sebességű, nem NFB szabályozóval párhuzamosan kapcsolt több kis kapacitású kondenzátor kombinációja finom lejátszást eredményez, amely teljesen pontos hangzásképet hoz létre, visszatükrözve a parányi hangrészleteket, például a színpadról felszálló levegőt.


Inverter funkció
Az E-2 inverter funkcióval van felszerelve, amely a szimmetrikus kimenetek között vált' MELEG és HIDEG, hogy kiküszöbölje az áramkörökből adódó hangtorlódást.
Alacsony erősítés funkció
Az E-2 alacsony erősítésű funkcióval rendelkezik, amely csökkenti a kimeneti szintet a csatlakoztatott előerősítők szabad mozgásterének függvényében, stb.


MONO mód
Az E-2 Mono kapcsolóval rendelkezik a bal és jobb csatorna monó kimenetére.


Gáztalanítási funkció (MC/MM-mel)
Ez a funkció lerövidíti a bemeneteket. Ennek a funkciónak a bekapcsolásával a phono kazetta hatékonyan deaktiválható a felvétel lejátszása közben. MUTE funkcióként is használható, amikor a tű rááll a rekordra.


Kiegyensúlyozott kimenet
Erős, kiegyensúlyozott kimenet érhető el egy teljesen kiegyensúlyozott, nem NFB puffererősítő használatával, amely akár hangszórók meghajtására is képes.
2 800 000 Ft
Részletek
Input sensitivity

MC: 0,4mV / MM: 4mV / OPT: 50mV

Gain

MC: 72dB / MM: 52dB / OPT: 30dB

Rated output

Balanced output: 2,8V
Unbalanced output: 1,4V

RIAA deviation

±0,2dB

MC Load resistance

3ohm, 10ohm, 30ohm, 100ohm, 300ohm, 1kohm

MM Load capacitance

100P, 200P, 350P

MM Load resistance

47kohm

Equalizer frequency ROLL-OFF [KHz]

1.59, 2.12 (RIAA), 2.59, 3.18, 6.89, FLAT

Equalizer frequency TURNOVER [Hz]

250, 390, 500 (RIAA), 630

Equalizer frequency LOW LIMIT [Hz]

50 (RIAA), 71, 100, 125, 150, FLAT

Power voltage

230V AC 50Hz

Power consumption

48W

Maximum external dimensions

Main unit: 430(W) × 160(H) × 410(D)mm

Weight

20kg

Included accessories

Spikes, Power cord
Adatok
Cikkszám
avs582123
Tömeg
23 kg/db