Kérdése van? Hívjon minket! +36309535485

Soulnote A-2
Soulnote A-2
2 649 000 Ft
ÚJ

Soulnote A-2

Soulnote A-2
Minden SOULNOTE technikát pazarul beépítettünk a tökéletesen kiegyensúlyozott nem NFB technológiánk jelenlegi csúcspontjába. Ez az integrált erősítő számos monó meghajtó és teljesítményerősítő móddal van feltöltve, például az új BTL/bi-amp beállítással.
Tökéletesen kiegyensúlyozott, diszkrét nem NFB csatornák
A SOULNOTE eredeti, tökéletesen kiegyensúlyozott nem NFB csatornáit teljesen optimalizálták és beépítették, hogy a hangminőséget adják a legmagasabb prioritásnak. A feszültség-visszacsatolás teljesen megszűnt a kimeneti fokozatban, a feszültségerősítő fokozatban és a tápáramkörökben. A hangra gyakorolt ​​hatásuk miatt az egyenáramú szervó áramkörök és az áramtükör áramkörök kimaradtak, míg mind az állandóáramú áramkörök, mind az előfeszítő áramkörök a feszültségerősítő szakaszban egyszerű áramköri elrendezéseket alkalmaznak, amelyek csak állandó áramú elemeket (2SK209) és állandó feszültségű elemeket használnak. (LED-ek) gondosan kiválasztottak a legjobb hangminőség érdekében. A teljesítményerősítő fokozat tökéletesen kiegyensúlyozott az emitter követő kimenetén keresztül. Mindezt az élénk, kiterjedt, tiszta és buja zenelejátszás könyörtelenül való törekvéseként.


Relékapcsolós kiegyensúlyozott csillapító
A hangerőt nem elektronika vagy forgó csúszka szabályozza, hanem a SOULNOTE eredeti relékét építi be egy kiegyensúlyozott csillapítórendszerbe, amely nagy pontosságú ellenállásokat kapcsol. Ez drámaian növeli a tisztaságot, és lehetővé teszi, hogy a hangkép három dimenzióban jelenjen meg. Alacsony hangerő mellett is jelentősen javítja a minőséget anélkül, hogy félne a banda hibáitól.


Ideális konstrukció
A bemeneti jelvonalat úgy racionalizálták, hogy a bemeneti kapcsokat, a bemenetválasztókat, a hangerőt és a nem NFB feszültségerősítő fokozatot egyetlen többrétegű kártyára koncentrálták. Az alaplap egyetlen olyan árnyékolást vagy szűrőt sem használ, amely negatívan befolyásolná a hangot, hogy kiküszöböljön minden olyan tényezőt, amely csökkenti a hangminőséget, mint például a csatlakozó kábelek rezgései, az induktivitás komponensei, a sugárzási zaj stb. a relékapcsolós kiegyensúlyozott csillapítónak köszönhetően.
2 649 000 Ft
Részletek
Rated output

100W ×2 (8ohm), 200W ×2 (4ohm), 400W (BTL MONO 8ohm)

Total harmonic distortion

0.03% (50W 8ohm)

Frequency characteristic

SPEAKER (8ohm 1W): 3Hz to 240kHz (±1.0dB)

Input sensitivity/impedance

LINE 1, 2, 3 (Balance): 700mV/16kohm
LINE 4, 5, 6: 700mV/8kohm

S/N ratio

110dB (IHF A network)

Power voltage

230V AC 50Hz

Power consumption

355W, 125W (during idling)

Maximum external dimensions

Main unit: 430(W) × 160(H) × 423(D)mm

Weight

20kg

Included accessories

Remote control, Spikes, Power cord
Adatok
Cikkszám
avs699612
Tömeg
23 kg/db