Kérdése van? Hívjon minket! +36309535485

Soulnote P-3 Preamplifier
Soulnote P-3 Preamplifier
7 960 000 Ft
ÚJ

Soulnote P-3 Preamplifier

Soulnote P-3 Preamplifier
Soulnote P-3 előerősítő
Teljesen integrált ultraalacsony veszteségű egyedi RSR-2-12D relé és csupasz fólia ellenállás. Szörnyű előerősítő az igazán élő és élvezetes zenei előadásokhoz.
Az R típusú áramkörök a nem NFB kiegyensúlyozó erősítőn belül használatosak
A kimeneti vonali erősítő Type-R diszkrét, nem NFB kiegyensúlyozó áramköröket használ, amelyeket az előerősítő használatához finoman hangoltak.

Tartalmazza az újonnan kifejlesztett szuper kiváló minőségű csupasz fólia ellenállásokat is. Az 1 ohmos emitterellenállásokkal és a 3,9 ohmos kimeneti ellenállással megdöbbentő részletes információkat és S/N-jelenlétet biztosít a kiváló teljesítmény-előerősítő-meghajtó képességek érdekében.
Csúcskategóriás ellenállás kapcsolási módszerrel hangerőszabályzó áramkör
A lehető legjobb módszerek és a legjobb minőségű alkatrészek hozzák létre a legjobb hangerőszabályzást. Az egység összes ellenállása rendkívül jó minőségű, csupasz fóliás ellenállás. A kapcsolórelék az új fejlesztésű RSR-2-12D (Reference SOULNOTE Relay) ultralow loss egyedi relét is használják. A hangerőszabályozás 144 lépésre van beállítva, 0,5 dB-es időközönként. A vibráció és a hangminőség nem változik, még a hangerő csökkentése esetén sem.
GND kapcsoló bemenet választó
Az előerősítők hangminőségének romlását befolyásoló egyik fő tényező a GND hurkok és a zaj behatolása több hangforrás csatlakoztatásakor. A probléma kiküszöbölésének egyik módja egy kapcsolási módszer alkalmazása a GND-n és a jelvégen, így a ki nem választott eszközök olyan állapotban maradnak, ahol a csatlakozóik ki vannak húzva. A relécsatlakozásból származó interferencia elkerülése érdekében az egység választói az RSR-2-12D-t használják.
Teljes kettős mono konstrukció
Ez az egység kettős monó konstrukciót használ, amely két azonos és dedikált I/O terminálkészletet, áramköri kártyákat, tápáramköröket, táptranszformátorokat, relé meghajtó áramköröket és relé tápegységeket tartalmaz a bal és jobb csatornákhoz. A mikroszámítógép tápegysége a transzformátorral együtt szintén teljesen különálló. A fénycsatoló a vezérlőjeleket teljesen elkülönítve tartja a relétől, amely az egyetlen érintkezési pont a jelrendszerrel.


Teljesen különálló GND
A bal oldali csatorna, a jobb csatorna és a vezérlőrendszerek kerámia szigetelésű házzal rendelkeznek a bal, jobb és a vezérlő GND teljes szétválasztása érdekében. Mindegyik GND csatlakoztatható a hátsó kapcsolón keresztül, de mivel mindegyik GND teljesen különálló, a hallgatási élmény hihetetlenül kiterjedt, háromdimenziós hangteret kínál kifejező, természetes hangzással.
Optikai forgó jeladó dupla csapággyal és lendkerékkel
A nagy, tömör alumínium hangerőszabályzó és a mechanikus holtjáték kiküszöbölésére használt két nagyméretű csapágy lendkerék-hatása szilárd és rendkívül precíz hangerőszabályozást eredményez.
7 960 000 Ft
Részletek
Input

XLR x4, Cinch x4

Output

XLR x3, Cinch x1 (selectable XLR or Cinch)

Total harmonic distortion

0.0015% (1.5Vrms)

Frequency characteristic

2Hz ~ 1MHz (±3.0dB)

Residual noise

13μV (20kHz L.P.F.)

Maximum output

21Vrms

Output impedance

6.8ohm

Maximum gain

11dB

Power voltage

230V AC 50Hz

Power consumption

20W

Maximum external dimensions

Main unit: 454(W) × 174(H) × 430(D)mm

Weight

25kg

Included accessories

Spike board, spikes, remote controller, power cable
Adatok
Cikkszám
avs742458
Tömeg
34 kg/db