Kérdése van? Hívjon minket! +36309535485

Meitner MA3 integrált D/A konverter és streamer
Meitner MA3 integrált D/A konverter és streamer
4 390 000 Ft

Meitner MA3 integrált D/A konverter és streamer

Meitner MA3 integrált D/A konverter és streamer
4 390 000 Ft
Részletek
A Meitner MA3:

16xDSD MDAC2™ DAC párosítva a szabadalmaztatott MDAT2™ DSP-vel
Az EMM DV2 konverterünkben használt VControl™ hangerőszabályzó
DSD128/2xDSD, DXD és MQA® támogatás
Beépített hálózati streamer a zenei streaming szolgáltatás integrációjához
16xDSD MDAC2™ és MDAT2™ DSP:

Az MA3 az MDAC2™ teljesen diszkrét egybites, 16xDSD, D-A konvertereinket alkalmazza, az MDAT2™ DSP-vel párosítva, amely valós idejű tranziens észlelést végez, valamint az összes bejövő adat felkonvertálását. hang. A VControl™ újrakvantálás nélkül karbantartja a bemeneti jelet, lehetővé téve a teljes átlátszóságot bármilyen hangerő beállításnál, széles csillapítási tartományt és a hangfelbontás elvesztését.

USB-leválasztás, MFAST™ és MCLK2™:

Az USB interfész tartalmazza az EMM szabadalmaztatott hardveres galvanikus leválasztását. Az MFAST™ a nagysebességű aszinkron jitter-eltávolító technológiánk, amely az egyedi beépített órával (MCLK2™) párhuzamosan működik, minden digitális forrásból eltávolítja a rezgést.

Beépített Network Streamer:

Csatlakozzon nagy felbontású streaming szolgáltatásokhoz, mint például a TIDAL, QOBUZ, valamint olyan népszerű zenei szolgáltatások támogatása, mint a SPOTIFY, DEEZER, vTUNER stb. UPnP/DLNA támogatás hálózati és NAS-fájlok lejátszásához, ROON READY és ROON ENDPOINT funkciók, valamint közvetlen USB audio fájl lejátszása.

Kanadában tervezték és gyártották, egyszerűen csatlakoztassa közvetlenül a választott erősítő(k)hez és hangszórókhoz, és élvezze! Az MA3 a tökéletes integrált digitális hub minden csúcskategóriás rendszerhez, költségvetéstől függetlenül.
Adatok
Cikkszám
em101