Kérdése van? Hívjon minket! +36309535485

Ypsilon Aelius II monoblock pár
Ypsilon Aelius II monoblock pár
10 499 000 Ft
ÚJ

Ypsilon Aelius II monoblock pár

Ypsilon Aelius II monoblock pár
AELIUS II
Az Aelius II egy push-pull hibrid monoblokk végerősítő, amely mindössze két erősítési fokozattal rendelkezik, általános visszacsatolás nélkül, így páratlan átlátszósággal és zenei bevonással valós hangszórókat hajthat végre.

Az első erősítési fokozat egy végfokozatú A osztályú szeleppel valósul meg, a végfokozathoz kapcsolt transzformátorral. Transzformátor használatával elkerüljük a további erősítési fokozat használatát, így megmarad a jel átlátszósága és tisztasága.

Erre a célra egy széles sávszélességű (10-75 KHz) transzformátort készítenek, amelyet kiterjedt hallgatási tesztek és mérések során fejlesztettek ki. A transzformátor sávszélessége az erősítőét is meghatározza.

Az Aelius II-hez egy nemrégiben kifejlesztett bemeneti transzformátor került, amely még tovább növeli a jelút tisztaságát. Lehetőséget ad egy kiegyensúlyozott bemenetre is az erősítőben, ami sokoldalúbbá teszi a hosszabb összekötő kábelek használatát.

A kimeneti fokozat azonos polaritású (N-csatornás) komponenseket használ, amelyek ugyanabban a topológiában működnek. Az erősítő kimenete szimmetrikus, így mindkét kimeneti csatlakozó plusz és mínusz ellentétes fázisban viszi a jelet.

Nagy figyelmet fordítottak a tápegység tervezésére is. Nagyáramú induktorokat használ a sima és csendes szűréshez.

Az Aelius II minden bizonnyal egy forradalmi termék, amely egyedülálló funkciókkal, kifinomultsággal és átlátszósággal rendelkezik, a hangsugárzó teljesítményével és vezérlésével.
10 499 000 Ft
Részletek
200W rms @ 8 ohm
350W rms @4 ohm
BANDWIDTH 11Hz -75Khz -3db
OUTPUT IMPEDANCE 0,25 ohm
INPUT IMPEDANCE 47 Kohm
GAIN X30 (29,5db)
INPUTS Balanced
POWER CONSUMPTION 250W @ idle
DIMENSIONS 425x425x230 (W xD xH)mm
WEIGHT 45 Kgr (each)
Adatok
Cikkszám
yp104