Amit az USHER Audio cégről tudni érdemes

Amit az USHER Audio cégről tudni érdemes
Az USHER AUDIO TECHNOLOGY céget 1972-ben jött létre a tajvani Tai-Chung városban "Ruey-Fong" néven. A cég alapítója és első felelős vezetője Tsai Lien-Shui úr volt, aki a külföldről importált csúcskategóriás szórakoztatóelektronikai termékek javításával kezdte a cég tevékenységét.
Az elmúlt bő négy évtizedben az Usher Audio számos csúcsminőségű, innovatív terméket fejlesztett és gyártott. A gyártóüzem ISO9001 tanúsítvánnyal rendelkezik. A cég alapfilozó-fiája, hogy az ügyfelek legnagyobb megelégedésére szolgáló csúcskategóriás termékeket fejlesszen, gyártson és értékesítsen.
A cég rövid története
1972
Az USHER AUDIO TECHNOLOGY cég a tajvani Tai-Chung városban alakult „Ruey-Fong” néven. A cégalapító és cégvezető Tsai Lien-Shui úr import high-end sztereó termékek szervizeként indította el a vállalkozást a siker útján.
1973
Elkezdődött a saját erősítők és hangszórók fejlesztése.
1974
Az USHER AUDIO TECHNOLOGY cég vásárolt a tajvani high-end gyártó cégek közül elsőként korszerű, precíziós audió mérőműszereket és tesztberendezéseket.
A szubjektív meghallgatás mellett az USHER AUDIO különösen nagy figyelmet fordít a termékei alapos műszeres tesztelésére.
1974
Az USHER AUDIO TECHNOLOGY „MARSHAL” és „MS” márkanév alatt forgalomba hozza az első márkatermékeit.
1979
Ebben az évben jelenik meg a gyár az „USHER” márkájú készülékekkel.
Ugyancsak ebben az évben jelenti be az első A osztályú teljesítményerősítőjét az USHER AUDIO TECHNOLOGY Tajvanon. A termék azonnal eladási slágertermékké vált.
1981
Megnyitja az USHER AUDIO TECHNOLOGY az első kiskereskedelmi üzletét.
1982
Tajvan egész területét behálózva több kiskereskedelmi üzletet nyit.
2000
Az USHER AUDIO TECHNOLOGY új, nagyobb székházba költözik és jelentős mértékben bővíti a gyártókapacitását Tai-Chung városban.
2001
Első alkalommal jelenik meg az USHER AUDIO TECHNOLOGY a termékeivel az amerikai Consumer Electronics Show (C.E.S.) kiállításon. Megteszi az első lépéseket, hogy termékei a nemzetközi piacokon is megjelenjenek, a csúcskategóriás hangsugárzóival sikerül is megvetnie a lábát több piacon.
2010
10. alkalommal állítja ki a tajvani gyártó termékeit Las Vegasban. A nagytekintélyű amerikai Absolute Sound az Usher BE-718 és S-520 polcsugárzóit, valamint a padlón álló BE-20 és CP-8571 hangsugárzóit Editor’s Choice, a szerkesztő választása címmel tünteti ki és hosszasan méltatja a termékek esztétikai megjelenését és kiváló hangzásminőségét.
2016
Az Usher Audió termékei 4 kontinens számos országában vannak jelen, magas minőségük és igen kedvező ár/teljesítmény arányuk alapján számos nemzetközi elismerésben részesültek.
 
<< vissza