Amit Mark Johansen ZenSati, dán cégéről tudni érdemes

Amit Mark Johansen ZenSati, dán cégéről tudni érdemes
Volt már része abban a feledhetetlen élményben, hogy egy csúcskategóriás sportautót vezethetett tökéletesen sima úton, csodálatos környezetben, zavaró forgalom nélkül, tiszta, napfényes időben, versenyzésre termett, tökéletes vonalvezetésű, kanyarokkal telitűzdelt pályákon? Ült már álmai autójának vezetőülésében? Gondolja csak el: Szédítő sebességgel autózik már az ötödik fokozatban, de pontosan tudja, érzi, hogy van még épp elég erő a motorban. Tövig nyomja a gázt és felkapcsol a hatodik fokozatba és élvezi a felszabaduló elemi erőt, de még mindig van egy hetedik fokozat, ami csak arra vár, hogy azt is megkóstolja.
Mi lenne, ha a minőségi zenehallgatás is valami ilyesmi élvezet lehetne? Felfrissítő, magával ragadó, az életet megszépítő élményforrás, amely a zene minden rejtett finomságának feltárása mellett soha meg nem tapasztalt élmények és érzések titkairól lebbenti fel a fátylat? Csak a legtökéletesebb rendszerek és eszközök képesek arra, hogy hitelesen visszaadják a zene, a hangszerek hangzásegyensúlyát, úgy, hogy kristálytisztán azonosítani tudja a megszólaló hangszereket, énekeseket, azok helyét és hangjuknak minden apró jellegzetességét, azokat a jegyeket, amelyek egyedivé teszik az adott hangszert, vagy előadót. A zene, vagy az előadás hiteles tolmácsolásával szabadon lebeghet az időben és térben, újra átélheti az élő előadás csak önmagához mérhető varázsát.
Mark Johansen több mint negyven éves, az audió készülékek és a zene világában szerzett tapasztalattal a háta mögött hozta létre a ZenSati céget, hogy forradalmi áttörésnek számító, világszínvonalú kábelekkel örvendeztesse meg a világot és gazdagítsa velük a zenei élvezetek körét. A legapróbb részletekre is kínosan ügyelő, minden lehetséges szempontra odafigyelő és a legkifinomultabb szórakoztatóelektronikai készülékek sokaságán végzett meghallgatási próbák sokasága során szerzett benyomások és mérési adatok alapján kapták meg a ZenSati kábelek a mai formájukat és kivitelüket és váltak az ideális összekötő kapoccsá a csúcsminőségű audió készülékek között. A végtelen türelemmel, nagy hozzáértéssel és kínos precizitással végzett fejlesztési folyamat eredményeként születtek meg a soha korábban nem tapasztalt precizitású jelátvitelt biztosító és a zene írott és íratlan szabályait maradéktalanul tiszteletben tartó kábelek és csatlakozók.
Az igen szigorú minőségbiztosítási rendszer garantálja, hogy minden egyes termék, a legapróbb szerkezeti elemétől kezdve a legnagyobbig egyenként alapos minőségvizsgálaton esik át és a szigorú szabályok szerint végzett szerelési műveletsor különböző fázisaiban is újabb és újabb ellenőrzéseknek vetjük azokat alá. A végső eredmény egy elképesztő adottságokkal rendelkező vezető a forrás és az erősítő, illetve az erősítő és a hangsugárzó között. Mivel a piacon kapható számos kábel fittyet hány a zenei szabályokra, nem véletlen, hogy a gyengébb minőségű kábelek használata okán túl gyakran vész el a zene természetessége, a zenei előadás valós értéke. Például a zene hiteles tolmácsolása szempontjából meghatározó fontosságú, hogyha egy mély zongorahúrt ütünk meg a kalapáccsal, nem torzíthatja el, nem rövidítheti meg ezt az érces, jellegzetes hangot, nem színezheti el azt egy hibás szerkezeti felépítésű, vagy nem a megfelelő anyagokból, vagy technológiával készült kábel!
A ZenSati cégnél végzett sokrétű kutatás és fejlesztés gondoskodik arról, hogy a kábeleinkre bocsátott jel nem vész el, nem torzul, nem módosul, nem vesz fel más jelalakot, hanem változtatás nélkül, eredeti állapotában halad az egyik szerkezeti elemtől a másikig.

 
<< vissza